Globinsko čiščenje sedežne garniture

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNE GARNITURE

Si želite očistiti vašo sedežno garnituro? Če je vaš odgovor DA, ste na pravem mestu. Globinsko čiščenje sedežne garniture je namenjeno vsem ljudem, ki si želijo boljšega zdravja in osvežitve doma. Ob dolgoročni uporabi oblazinjeno pohištvo postane pravo gojišče pršic, nevarnih bakterij, alergenov, neprijetnih vonjav, ostankov hrane in pijače, dlake domačih živali, telesnih tekočin, ostankov kože…

Globinsko čiščenje sedežne garniture Ljubljana

Čistilni servis ALFA ČIŠČENJE s postopkom globinskega čiščenja z vaših oblazinjenih površin odstranimo vse nečistoče, ob tem pa vaši sedežni garnituri osvežimo barvo in odstranimo neprijetne vonjave.  Madeže bomo v večji meri odstranili, vendar je za to treba reagirati pravočasno in na pravi način. S čiščenjem ne odlašajte in nas pokličite še danes. Vaša sedežna garnitura bo kot nova, imela bo svež vonj in uporabljali jo boste lahko dlje. Globinsko čiščenje sedežne garniture lahko naročite TU.

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR

Globinsko čiščenje sedežne garniture je posebna naloga, ki zahteva nekaj znanja, opreme in časa. Izvedljiva je v domači režiji, a predlagamo, da to nalogo za najboljšo izvedbo prepustite profesionalcem, ki jo bodo opravili z odliko.

Večkrat smo se že srečali s strankami, ki so to nalogo poskušale rešiti s pomočjo takih in drugačnih čistil, ki vse skupaj samo še poslabšajo. Madeži iz majhnih postanejo večji, vonjave se pomešajo, pršice svoje domovanje še poglobijo,…

Predlagamo, da se na nas obrnete že pred takimi poskusi saj verjamemo, da je profesionalno globinsko čiščenje najboljša in v končni ceni tudi najcenejša rešitev za čiste sedežne garniture.

GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNIH GARNITUR - postopek

KAJ POTREBUJEMO?

  • Profesionalni ekstrakcijski stroj, 
  • elektriko, vodo in primerna čistila,
  • ročno/strojno krtačo (primerna trdota),
  • zaščitna sredstva in nekaj mikrokrp,
  • zadostno mero znanja, natančnosti in truda.

PRIPRAVA

Najprej si ogledamo čiščenca in si pripravimo sesalec, čistila ter zaščitna sredsteva. Sledi odmik sedežne garniture od stene, zaščita okolice in globinsko čiščenje sedežne garniture lahko prične.

IZVEDBA

Sedežno garnituro najprej zmočimo, nanesemo primerno čistilno sredstvo, namočeno površino nato ročno/strojno skrtačimo, sledi ekstrakcijsko sesanje in izpiranje ter končno sesanje odvečne tekočine.

IZBOLJŠAVE

Celotno površino podrobno pregledamo, sledi odstranjevanje madežev (po potrebi), strojno izpiranje in dodajanje osvežilca vonjav (opcijsko), temeljito globinsko sesanje odvečne tekočine.

PO ČIŠČENJU

Postopek traja 1-3 ure, odvisno od nečistoče in velikosti čiščenca. Čas sušenja: 1-24 ur. Čiščenca pustiti v neuporabi do popolne suhosti materiala.

Naročite si GLOBINSKO ČIŠČENJE SEDEŽNE še danes!

Pokličite 070 551 011 ali pišite info@globinskociscenje.si

ZAKAJ RAVNO ALFA ČIŠČENJE?

Še niste popolnoma prepričani, da je prav naše globinsko čiščenje sedežne garniture primerna izbira za vašo sedežno garnituro? Naj bo vaša izbira še bolj enostavna. V kolikor z našim delom ne boste zadovoljni, vam povrnemo denar. Pri globinskem čiščenju uporabljamo le najboljšo, profesionalno čistilno opremo in bio-razgradljiva čistila. Odlikuje nas tudi mobilnost, hitra odzivnost in kakovost storitev.

Vas zanimajo dodatne informacije? Si želite rezervirati termin čiščenja? Imate delo za nas?

Vaše pohištvo bo z našim delom dobilo popolnoma drugačen izgled in vonj. Vaše počutje se bo izboljšalo.