Globinsko čiščenje vzmetnic

GLOBINSKO ČIŠČENJE VZMETNIC

Globinsko čiščenje vzmetnic. Zakaj? Povprečen človek v postelji preživi kar tretjino svojega časa. Tisti, ki pa imajo radi spanje pa še več. V tem času lahko brez posebnih naporov naredimo veliko dobrega za svoje zdravje. Namreč splošno znano je, da postelje, vzmetnice in blazine skupaj s toploto, vlago in drugo nečistočo tvorijo idealno okolje za razvoj hišnih pršic, alergenov in drugih zdravju nevarnih bakterij. Življenje v takem okolju pogosto vodi v težave z dihali, astmatična in bronhialna obolenja ter hude alergijske reakcije.

Če se osredotočimo na pršice, lahko povemo da niti najbolj čisto stanovanje ni imuno na njihov razvoj. V vsakem stanovanju prebiva več milijonov pršic, ki se nahajajo predvsem v naših vzmetnicah, posteljnini, sedežnih garniturah, preprogah in ne nazadnje tudi na zavesah. Njihov obstoj lahko omejimo le z rednim sesanjem, zračenjem in čiščenjem celotnega doma in vseh kosov pohištva. Ob tem priporočamo tudi bolj temeljito globinsko čiščenje vzmetnic. Svojo ponudbo si lahko zagovotvite TUKAJ.

Globinsko čiščenje vzmetnic Ljubljana Kranj Jesenice Celje Maribor Koper Nova gorica Novo mesto

Vaše zdravje je v vaših rokah

Hišne pršice so majhni, brezbarvni in prostim očem nevidni paraziti iz skupine pajkovcev, ki proizvajajo nam škodljive snovi. Njihova življenjska doba je do 3 mesece. V svojem življenju pa zrastejo do ⅓ mm in živijo v okolju z nivojem vlažnosti med 70-80% in temperaturo okoli 20°C.

Prehranjujejo se predvsem z organskimi sestavinami hišnega prahu, kot so človeška odmrla koža, lasje in dlake. Od tod izvira naš problem s pršicami, saj odrasla oseba dnevno odloži 1,5 grama odmrle kože, kar omogoči eno tedensko preživetje, 1 milijonu pršic.

Simptomi občutljivosti na pršice in njihove iztrebke se kaže kot: motnje spanja, kašelj, zamašen in srbeč nos, izcedek iz nosa, vnetja oči, tiščanje v plučih, težave z dihanjem, bronhitis in astma.

Globinsko čiščenje vzmetnic Ljubljana Maribor Celje Kranj Jesenice Koper Nova Gorica

GLOBINSKO ČIŠČENJE VZMETNIC - postopek

Naše globinsko čiščenje vzmetnic pričnemo s parno ali UV sterilizacijo. Tako iz vaše vzmetnice najprej odstranimo veliko večino bakterij, pršic in drugih neželenih nečistoč. 

Postopek nadaljujemo z mokrim globinskim čiščenjem vzmetnic. S tem iz vzmetnice odstranimo še preostanek vseh zdravju škodljivih snovi.

Postopek globinsko čiščenje vzmetnice traja med 0,5-1 uro, čas sušenja traja 1-24 ur.

Globinsko čiščenje vzmetnic jogi Ljubljana Kranj Celje Koper
Globinsko čiščenje vzmetnic Ljubljana Izola Maribor Domžale

Vas zanimajo dodatne informacije? Si želite rezervirati termin čiščenja? Imate delo za nas?

Vaše pohištvo bo z našim delom dobilo popolnoma drugačen izgled in vonj. Vaše počutje se bo izboljšalo.