O nas

Smo mlado, sodobno in zanesljivo podjetje, ki se ukvarja z vsemi vrstami čiščenja objektov od tal do strehe. Nudimo kakovostne storitve čiščenja vseh vrst objektov, jaht, vozil. Opravljamo tudi storitve čiščenje oken, globinsko čiščenje sedežnih garnitur, preprog, vzmetnic in čiščenje usnjenih sedežnih garnitur. 

Vse vrste čiščenja izvedemo ažurno, po naročilu v obsegu in terminu, ki se določijo v dogovoru z naročnikom. Odlikuje nas odgovornost, natančnost, fleksibilnost in hitra odzivnost. Pri nas je možen tudi najem globinskega sesalca.

Skupaj s sodelavci v najkrajšem možnem času, kjerkoli na gorenjskem, ob minimalnem vplivu na okolje, natančno očistimo vse tudi najbolj trdovratne nečistoče, saj le tako lahko pridemo do našega glavnega cilja ˝zadovoljna stranka, zadovoljni mi, zadovoljni vsi˝.

NAŠE POSLANSTVO

ALFA čiščenje smo mlado podjetje, ki se ukvarjamo s čiščenjem različnih objektov. Na nas se lahko obrnete vedno, ko se srečate z nečistočo in bi se je radi znebili na kar najbolj profesionalen način ob sprejemljivi ceni.

 

NAŠA VIZIJA

V prihodnosti si želimo biti prisotni v vsakem domu, podjetju, organizaciji, bloku in vrtu v Sloveniji ter tako dodati svoj delež k izboljšani kakovosti življenja našega prebivalstva. Ob minimalnem vplivu na okolje, z zadovoljimi strankami in sodelavci želimo postati vodilni čistilni servis v Sloveniji.

ZAKAJ MI?

 Ker smo…

  • Odgovorni – do dela, sodelavcev in okolja,
  • Pošteni – do strank in sodelavcev,
  • Usmerjeni k strankam – prilagodimo se slehrni želji kupca,
  • Timski igralci – skupaj smo boljši,
  • Natančni – očistimo VSE,
  • Profesionalni – delo je za nas izziv,
  • Humani – zadovoljstvo naših strank in sodelavcev sta pred dobičkom podjetja.

KJE SMO PRISOTNI? KJERKOLI V SLOVENIJI!

Naš čistilni servis se nahaja v Radovljici na Gorenjskem, a smo zaradi narave dela mobilni in smo prisotni na območju celotne Slovenije. Čiščenje na domu, čiščenje poslovnega prostora, generalno čiščenje, čiščenje stanovanjskega bloka opravljamona gorenjskem in v Ljubljani.

ALFA čiščenje - Globinsko čiščenje

KONTAKTIRAJTE NAS

Alfa čiščenje globinsko čiščenje sedežne Ljubljana Kranj Maribor Koper Portorož Celje Postojna Obala Jesenice Velenje Slovenj Gradec Trebnje

ALFA ČIŠČENJE

DK-F Denis Kovačević s.p.

Cankarjeva Ulica 10, 4240 Radovljica

T: 070/551-011

E: info@alfaciscenje.si

E: info@globinskociscenje.si

W: www.alfaciscenje.si

W: www.globinskociscenje.si

FB: ALFA čiščenje